facebook
youtube

LET OP:  KIDDIESART TREKT AAN DE NOODREM!

 WEBSHOP GESLOTEN 

kiddiesart-noodrem

KiddiesArt kan maar een aantal bestellingen per maand aannemen. Helaas zitten we weer aan het maximum aantal bestellingen en trekken we aan de noodrem. Onze excuses voor het ongemak. We kunnen nog niet aangeven wanneer de webshop weer open gaat. Zodra we hier meer over weten, zullen we een bericht op onze site plaatsen.

Graag zien we uw bestelling tegemoet als de webshop weer open is!

Heeft u vragen of wilt u iets uit de categorie 'kant en klaar' of 'genaaid, gebreid, gehaakt' bestellen? Dit kan gewoon tijdens de noodstop! Stuur ons hiervoor een e-mail.

KiddiesArt

Kraamcadeaus

Wij hebben een divers assortiment in kraamcadeaus

Maatwerk

Maatwerk is iets voor iedereen die niet van gewoon houdt. Die niet iets wil hebben, dat gewoon in de winkel te koop is en in veel huizen hangt. Maatwerk is iets persoonlijks. Iets dat alleen van u is!

Als u een leuke afbeelding hebt gezien, bepaalde kleuraccenten in gedachten heeft of een bepaald thema in een schilderij wilt laten verwerken, kunt u bij KiddiesArt maatwerk aanvragen. Dit geldt ook voor het beschilderen van houten producten. Beter nog, u kunt zelf met houten producten naar ons toe komen, die u leuk beschilderd wilt hebben! 

Voor maatwerk kunt u een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zullen dan contact met u opnemen en kijken naar uw wensen. Op grond daarvan maken wij een ontwerp en een prijsopgave. Op dit ontwerp kunt u feedback geven. Pas na uw goedkeuring wordt het product beschilderd en kan de bestelling niet meer geannuleerd worden. Dan is het wachten op het eindresultaat, waarmee wij u hopelijk een groot plezier doen. 

Er staat al een filmpje op onze facebook pagina van een opdracht voor maatwerk. KiddiesArt heeft een kist beschilderd als een oude dokterstas voor een huisarts die met pensioen is gegaan. Met een inhoud vol brieven van zijn patiënten een mooi en persoonlijk cadeau! Ook onderstaande producten zijn op maat geschilderd. 

harley-ooievaar-300

Geboortecanvas dat KiddiesArt gemaakt heeft voor de geboorte van Noah, zoontje van twee Harley Davidson fans.

geboortecanvas-op-maat-guusje

Geboortecanvas dat KiddiesArt gemaakt heeft voor de geboorte van Guusje, dochter van een klimfanatieke familie.

U bevindt zich hier: Home | Maatwerk