facebook
youtube

LET OP:  KIDDIESART TREKT AAN DE NOODREM!

 WEBSHOP GESLOTEN 

kiddiesart-noodrem

KiddiesArt kan maar een aantal bestellingen per maand aannemen. Helaas zitten we weer aan het maximum aantal bestellingen en trekken we aan de noodrem. Onze excuses voor het ongemak. We kunnen nog niet aangeven wanneer de webshop weer open gaat. Zodra we hier meer over weten, zullen we een bericht op onze site plaatsen.

Graag zien we uw bestelling tegemoet als de webshop weer open is!

Heeft u vragen of wilt u iets uit de categorie 'kant en klaar' of 'genaaid, gebreid, gehaakt' bestellen? Dit kan gewoon tijdens de noodstop! Stuur ons hiervoor een e-mail.

KiddiesArt

KiddiesArt.nl

Vrolijk beschilderde producten om de grote en kleine "Kiddies" te verblijden!

Verzendkosten Brievenbus Pakket

Prijs: € 3,95
Beoordeling:

Sommige producten in onze shop kunnen als Brievenbus Pakket worden verzonden. Dit is enkel mogelijk bij producten die door de brievenbus passen en het maximale gewicht niet overschrijden. Bij de producten die hiervoor in aanmerking komen, staat vermeldt dat u deze verzendkosten bij uw bestelling kunt toevoegen. Heeft u dit gedaan? Kies dan tijdens de bestelprocedure voor 'afhalen in Sittard'.

Bij alle producten waar de mogelijkheid tot Brievenbus Pakket niet staat vermeld, is het dus niet mogelijk om het op deze manier te verzenden! U maakt dan gewoon gebruik van de reguliere verzendkosten die tijdens de bestelprocedure worden berekend. Let op: Dit is dus ook het geval bij een bestelling van meerdere producten, bijvoorbeeld in combinatie met andere, grotere, producten. KiddiesArt heeft het recht om bij ongepast gebruik van deze Brievenbus Pakket verzendkosten, de normale verzendkosten achteraf in rekening te brengen. 

 

Artikelbeoordeling
Hiervoor dient u ingelogd te zijn.
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH
U bevindt zich hier: Home | Verzendkosten Brievenbus Pakket