facebook
youtube

LET OP:  KIDDIESART TREKT AAN DE NOODREM!

 WEBSHOP GESLOTEN 

kiddiesart-noodrem

KiddiesArt kan maar een aantal bestellingen per maand aannemen. Helaas zitten we weer aan het maximum aantal bestellingen en trekken we aan de noodrem. Onze excuses voor het ongemak. We kunnen nog niet aangeven wanneer de webshop weer open gaat. Zodra we hier meer over weten, zullen we een bericht op onze site plaatsen.

Graag zien we uw bestelling tegemoet als de webshop weer open is!

Heeft u vragen of wilt u iets uit de categorie 'kant en klaar' of 'genaaid, gebreid, gehaakt' bestellen? Dit kan gewoon tijdens de noodstop! Stuur ons hiervoor een e-mail.

KiddiesArt

actie

februari-2015

Acties

ACTIE februari 2015

actie-februari-2015-artikel

Na de drukte van de feestdagen en het nieuwe jaar wordt het weer tijd voor een nieuwe actie. De eerste actie van 2015!

Op alle beschilderde producten uit de categorie Kant en Klaar geldt een korting tot wel 25%! U kunt kiezen uit verschillende producten, zoals schilderijtjes, vogelhuisjes, doosjes, kisten...  Al deze producten zijn al beschilderd met een leuk design. U kunt ervoor kiezen om naam en/of geboortedatum waar mogelijk erop te laten schilderen. Zo blijft het een persoonlijk cadeau. De levertijd van deze producten is ongeveer 1 week, waardoor  u het snel in huis hebt. 

 

ACTIE NOvember 2014

actie-november-2014-artikel

Het wordt kouder en kouder...mutsentijd! Deze maand nog steeds 10% korting op alle handgebreide babymutsjes! Ga snel naar de categorie Gebreid en Gehaakt en zoek een uniek mutsje uit!

 

ACTIE Oktober 2014

actie-oktober-2014-artikel

De herfst is begonnen...mutsentijd! Nu 10% korting op alle handgebreide babymutsjes! Ga snel naar de categorie Gebreid en Gehaakt en zoek een uniek mutsje uit!

 

ACTIE Augustus 2014

actie-augustus-2014-artikel

Ook deze maand wel meer dan 30 euro korting op de Opbergbank Geboortekaartje Groot! De laatste kans om deze zomer een mooi beschilderd bankje te krijgen!

 

ACTIE Juli 2014

actie-juli-2014-artikel

Deze maand wel meer dan 30 euro korting op de Opbergbank Geboortekaartje Groot! Dé kans om deze zomer een mooi beschilderd bankje te krijgen!

 

ACTIE Juni 2014

actie-juni-2014-artikel

De beschilderde fotolijstjes zijn ook deze maand nog in de aanbieding! Misschien een leuk idee voor vaderdag om voor papa of opa een fotolijstje met het geboortekaartje te laten beschilderen? Geef bij de bestelling aan als het een vaderdagcadeau is, zodat het op tijd geleverd wordt. 

ACTIE mei 2014

actie-mei-2014-artikel

De beschilderde fotolijstjes zijn deze maand in de aanbieding! Misschien een leuk idee voor moederdag om voor mama of oma een fotolijstje met het geboortekaartje te laten beschilderen? Bestel vóór 6 mei en het wordt op tijd geleverd!

 

ACTIE april 2014

actie-april-2014-artikel

Het is alweer april, wat gaat de tijd toch snel! Deze maand nog 10% korting op alle geboortekisten met een schuifdeksel:

 

 ACTIE Maart 2014

actie-maart-2014-artikel

 

Deze maand starten we met een nieuwe actie, waarbij u 10% korting krijgt op alle geboortekisten met een schuifdeksel:

 

ACTIE februari 2014

actie-februari-artikel

Ook deze maand kunt u nog gebruik maken van 15% korting op alle tafels en stoelen.

 

ACTIE Januari 2014

actie-januari-artikel

We zijn weer een jaartje verder! Iedereen een gelukkig nieuwjaar gewenst en de beste wensen voor 2014! Deze maand kunt u gebruik maken van 15% korting op alle tafels en stoelen

 

ACTIE november 2013

actie-november2013-artikel

Ook deze maand betaalt u voor alle geboortecanvas 5 euro minder dan normaal! Laatste kans om gebruik te maken van deze actie.

 

ACTIE OKTOBER 2013

actie-oktober2013-artikel

Nadat we afgelopen maanden een aantal mensen blij hebben gemaakt met een kleine speelgoedkist met korting, is het deze maand weer tijd voor een nieuwe actie! Deze maand betaalt u voor alle geboortecanvas 5 euro minder dan normaal! 

 

ACTIE September 2013

actie-september-2013-artikel

Helaas is de webshop in de maand augustus veel gesloten geweest. Daarom wordt de actie van de kleine speelgoedkist verlengd en kunt u ook nog in september van deze korting profiteren! De hele maand krijgt u 25% korting op de Speelgoedkist Geboortekaartje Klein! Dit is een unieke kans om dit schattige kleine speelgoedkistje voor een mooi prijsje te bestellen! 

 

ACTIE Augustus 2013

actie-augustus2013-artikel

Na een lange zomerstop hier eindelijk een nieuwe actie bij KiddiesArt! De hele maand augustus krijgt u 25% korting op de Speelgoedkist Geboortekaartje Klein! Dit is een unieke kans om dit schattige kleine speelgoedkistje voor een mooi prijsje te bestellen! 

 

ACTIE mei 2013

actie-mei-artikel

De actie van april wordt een maandje verlengd! Dus nog steeds op alle nieuwe houten producten 20% korting!
Maak gebruik van deze laatste kans en bestel snel!

Deze korting geldt op onderstaande producten, in de webshop gekenmerkt door het "Aanbieding"-label. 

ACTIE April 2013

actie-april-artikel

 

Nu op alle nieuwe houten producten 20% korting!
KiddiesArt heeft de afgelopen maanden een aantal nieuwe houten producten aan de webshop toegevoegd. Helaas hebben we nog niet van al deze producten een beschilderd voorbeeld. Dit willen we veranderen en jullie kunnen hiervan profiteren! Grijp dus je kans om deze producten te bestellen met een mooie korting van 20%!

Deze korting geldt op onderstaande producten, in de webshop gekenmerkt door het "Aanbieding"-label. 

 

ACTIE Maart 2013

actie-maart-artikel

Na een aantal maanden gesloten te zijn geweest, omdat we aan het maximale aantal bestellingen zaten, nu weer een nieuwe actie bij KiddiesArt! Bestel een babymuts en/of schoentjes en grijp de kans om van 50% korting te profiteren op een geboortedoosje groot (incl. stoffen bekleding) of 25% korting op een geboortekoffertje! Zo kunnen baby's eerste mutsje en schoentjes voor later mooi bewaard blijven. Het doosje en de koffer worden na overleg met u uniek voor u beschilderd. Ook vinden naam en geboortedatum een leuk plekje erop.

Geboortedoosje Groot (incl. stoffen bekleding)  || normaal €16,00, nu voor € 8,00

Geboortekoffer (incl. beschildering binnenkant) || normaal €50,00, nu voor € 37,50

Ga snel naar de mutsjes en schoentjes om van deze actie gebruik te maken. Het geboortedoosje of geboortekoffertje kunt u als optie bij het gewenste product bestellen. 

 

Actie januari 2013

actie-januari-artikel

Een nieuw jaar is begonnen! De eerste actie van 2013 staat helemaal in het teken van de verjaardag van KiddiesArt. Deze maand vieren we namelijk onze eerste verjaardag! Daarom deelt KiddiesArt uit en krijgt u in januari een gratis verrassingscadeautje bij uw bestelling! 

 

Actie December 2012

actie-december-artikel

De laatste actie van het jaar: 15% korting op alle kinderstoeltjes en -tafeltjes!

 

Actie November 2012

actie-november-artikel

Sinterklaas is (bijna) in het land en alle kinderen zetten hun schoentje. KiddiesArt wil natuurlijk de kleinsten onder ons niet vergeten. Daarom kunt u deze maand bij elk product ervoor kiezen om een geboorteschoentje erbij te bestellen. Een geboorteschoentje wordt gemaakt van het geboortekaartje en is zo een decoratieve manier om het kaartje te bewaren. Als u ons twee geboortekaartjes toestuurt, maken wij er gratis voor u  een schoentje van! Tijdens de bestelling kunt u bij opmerkingen aangeven of u van de actie gebruik wilt maken. 

U kunt er zelf voor kiezen om het schoentje in een plastic bol met bijpassende linten te bestellen, zodat het makkelijk in de babykamer opgehangen kan worden (extra kosten: €3,50). Voeg de speciale actiebol toe aan uw winkelwagen.

Niet geldig op artikelen met 25% korting.

 

Actie Oktober 2012

actie-oktober-artikel

Bij elk product krijgt u deze maand de keuze om een spaarpotje erbij te bestellen. Afhankelijk van de grootte van uw bestelling krijgt u het spaarpotje vanaf € 0,-. In onderstaande tabel ziet u hoeveel korting u krijgt. Niet geldig op artikelen met 25% korting en cadeaubonnen.

Orderbedrag
(EXcl. VERZENDKOSTEN)

 

Prijs spaarpotje

 

Uw voordeel

€ 0,- tot € 49,-   € 7,50,-   € 7,00
€ 49,- tot € 99,-   € 5,-   € 9,50
€ 99 of meer   gratis   € 14,50
         

 

Actie September 2012

actie-september-artikel

Deze maand hebben we een actie bedacht voor de kleine beurs. Bij een bestelling van een 'canvas geboortekaartje' kunt u deze maand voordelig een geboorteschoentje erbij bestellen. U betaalt dan geen €10,-, maar slechts €5,- voor het schoentje. U kunt op de pagina van het geboortecanvas aangeven of u gebruik wilt maken van deze actie. Let op: voor het maken van een geboorteschoentje hebben we twee geboortekaartjes nodig.

 

actie augustus 2012

actie-augustus-artikel

Bij een bestelling uit de categorie "in de babykamer", krijgt u van KiddiesArt een "Geboortedoosje Klein" t.w.v. € 9,- cadeau! Dit doosje wordt tevens gestoffeerd met een bijpassend stofje naar keuze.

 

actie juni 2012

actie-juni-artikel

Bij een bestelling van €50,- of meer (excl. verzendkosten), krijgt u van Kiddiesart een waardebon cadeau! Deze bon is geldig t/m 1 juli 2013 en kunt u bij een volgende bestelling inlossen. In onderstaande tabel geven wij u een overzicht van de actie, want hoe hoger uw orderbedrag, hoe hoger de waarde van de bon!

Orderbedrag
(EXcl. VERZENDKOSTEN)

 

Gratis
Waardebon t.w.v.

€ 50,- tot € 74,-   € 5,-
€ 75,- tot € 99,-   € 10,-
€ 100 tot € 149,-   € 15,-
€ 150,- of meer   € 20,-

 

Actie Mei 2012

actie-mei-artikel

Bij aankoop van een geboortekist of speelgoedkist naar keuze krijgt u korting op een "Canvas Geboortekaartje" van 20x20cm. Bij een Speelgoedkist Mega krijgt u de geboortecanvas zelfs gratis, uw voordeel kan dus oplopen tot wel € 25,-. In onderstaande tabel geven wij u een overzicht van de actie. Om een geboortecanvas mee te bestellen selecteert u deze optie bij de betreffende geboortekist of speelgoedkist.

Product

 

Geboortecanvas van € 25,- voor:

 

Uw voordeel

Geboortekist Geboortekaartje Klein   € 20,-   € 5,-
Geboortekist Geboortekaartje Middel   € 20,-   € 5,-
Geboortekist Geboortekaartje Groot   € 20,-   € 5,-
         
Speelgoedkist Geboortekaartje Klein   € 20,-   € 5,-
Speelgoedkist Geboortekaartje Middel   € 15,-   € 10,-
Speelgoedkist Geboortekaartje Groot   € 12,50   € 12,50
Speelgoedkist Geboortekaartje Mega   gratis   € 25,-
U bevindt zich hier: Home | Acties