facebook
youtube

LET OP:  KIDDIESART TREKT AAN DE NOODREM!

 WEBSHOP GESLOTEN 

kiddiesart-noodrem

KiddiesArt kan maar een aantal bestellingen per maand aannemen. Helaas zitten we weer aan het maximum aantal bestellingen en trekken we aan de noodrem. Onze excuses voor het ongemak. We kunnen nog niet aangeven wanneer de webshop weer open gaat. Zodra we hier meer over weten, zullen we een bericht op onze site plaatsen.

Graag zien we uw bestelling tegemoet als de webshop weer open is!

Heeft u vragen of wilt u iets uit de categorie 'kant en klaar' of 'genaaid, gebreid, gehaakt' bestellen? Dit kan gewoon tijdens de noodstop! Stuur ons hiervoor een e-mail.

KiddiesArt

KiddiesArt.nl

Vrolijk beschilderde producten om de grote en kleine "Kiddies" te verblijden!

Account

Wilt u meer informatie over hoe u uw account kunt beheren? Hier zult u het antwoord op uw vraag dan waarschijnlijk terug vinden.

Een origineel kraamcadeau of iets leuks voor op de baby- of kinderkamer nodig? Welkom bij KiddiesArt!!

Kraamcadeaus

  • Hier vindt u alles rondom het thema 'geboorte'. Verschillende houten producten en canvasschilderijtjes worden beschilderd met een ontwerp van KiddiesArt gepersonaliseerd met de naam van het kind, met het ontwerp van het geboortekaartje of met uw persoonlijk ontwerp.

Canvas schilderijtjes

  • Leuk voor de baby- of kinderkamer. Zelf ontworpen door KiddiesArt en nergens anders te krijgen.

Houten producten

  • Houten materialen leuk beschilderd, zodat het prima in een kinderkamer past. Een ideaal cadeau voor speciale gelegenheden, bijvoorbeeld voor de verjaardag, de doop, de communie, het behalen van het (zwem)diploma of de overgang naar de nieuwe grote school.

Maatwerk

  • Uw eigen ideeën zijn altijd welkom! Daarom kunt u iets dat u hier op de website gezien heeft, of zelf in huis hebt om te beschilderen, naar eigen wensen laten beschilderen.
U bevindt zich hier: Home | Account